Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

UNA APOSTA SEGURA. TOTS HI GUANYEM

Què proposem?


Una col·laboració entre el9club i establiments de tots els sectors en què tothom hi guanyi.

Què oferim?


A EL 9 NOU tenim 7.000 subscriptors que reben 4 targetes d’el9club cadascun per repartir entre familiars i amics. Amb aquesta targeta s’obtenen descomptes en un ampli ventall d’establiments. Oferim als comerços sumar-se a la llista de col·laboradors perquè l’oferta dels seus productes arribi a tots els titulars de targetes d’el9club.

Com ho farem?


Les ofertes les enviarem setmanalment, a través d’un butlletí electrònic, a tots els subscriptors i, a més, les difondrem per les xarxes socials. Tenim 29.000 seguidors a Instagram, 32.000 a Facebook i 52.000 a Twitter. També les publiquem a l’edició impresa d’EL 9 NOU.

Què hi guanyem?


Els titulars de la targeta d’el9club tenen l’oportunitat d’adquirir productes i serveis amb un descompte i l’establiment que els ofereix es garanteix que la seva oferta arriba, a través dels diversos canals d’EL 9 NOU, a l’àmplia comunitat d’el9club sense invertir un sol euro en promocionar-los. Així, es tanca el cercle: tothom hi guanya.

Com ho acordem?


Volem que tothom hi pugui participar. Per això, en funció del grau de descompte que vulgui oferir cadascú donem diverses possibilitats. Aquestes són les quatre opcions amb el grau de visibilitat que obté cada comerç en funció del descompte que decideixi aplicar.

Descomptes del 10% al 15% * Descomptes del 20% al 40% * Descomptes del 50% o 2x1 * Regals per sortejar **
*Les ofertes es publiquen a la web d'el9club *Les ofertes es publiquen a la web d'el9club i a l'edició impresa d'EL 9 NOU (esporàdicament) *Les ofertes es publiquen a la web d'el9club, a l'edició impresa d'EL 9 NOU, al butlletí setmanal i a les xarxes socials *Les ofertes es publiquen a la web d'el9club, a l'edició impresa d'EL 9 NOU, al butlletí setmanal i a les xarxes socials


*El compromís del descompte ha de ser per tot un any des de la data de formalització.
** Compromís d’un regal quinzenal, d’un valor superior a 50 €, durant dos mesos, com a mínim.