Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Club de premsa

07
juny
07/06/2019 a les 19:00 -

3r concurs de narrativa curta El 9 Estiu

EL 9 NOU convoca el 3r Concurs de narrativa curta, que es publicarà al magazín El 9 Estiu.

Les bases per a participar són les següents:

Bases:
1. El premi de narrativa curta EL 9 NOU es concedirà al millor relat de temàtica lliure.
2. El premi és obert a autors nascuts o residents a les comarques d’Osona, el Ripollès, el Moianès i el Vallès Oriental, més grans de 18 anys. Cada autor podrà participar al concurs amb una sola obra, d’autoria individual.
3. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni estar pendents de la resolució d’altres certàmens.
4. L’extensió no excedirà el nombre mínim de 9.500 caràcters i màxim d’11.500 caràcters, espais inclosos.
5. Els premis seran de 500 euros per al guanyador del primer premi, 300 per al segon premi i 200 per al tercer premi.
6. Els relats guanyadors dels tres premis i una selecció dels altres 7 millors que s’hagin presentat, a criteri del jurat, seran publicats per EL 9 NOU d’Osona-Ripollès i EL 9 NOU del Vallès Oriental en les seves edicions de divendres, del 5 de juliol al 6 de setembre d’enguany. La participació al premi comporta la cessió dels drets de publicació de l’obra al convocant. Un cop emès el veredicte del jurat, els autors premiats i seleccionats hauran d’enviar el seu relat en format digital i no podran renunciar a la publicació.
7. Els originals s’hauran de trametre en paper per triplicat dins un sobre a les redaccions d’EL 9 NOU, plaça de la Catedral, número 2, 08500 Vic o c. Girona, 34, 1r pis 08402 Granollers. Dins aquest sobre, n’hi haurà d’haver un segon, petit, on s’adjuntaran les dades següents: títol, nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic. A l’exterior del sobre gran només hi apareixerà la llegenda Premi de Narrativa Curta EL 9 NOU i el títol del relat.
8. El termini d’admissió d’originals acaba el dia 7 de juny de 2019.
9. El jurat del premi estarà format per persones del món de les lletres de reconeguda vàlua en l’àmbit territorial del premi.
10. El veredicte del jurat es farà públic a través del diari EL 9 NOU i del web EL9NOU.CAT el dia 28 de juny de 2019.
11. Els autors dels relats seleccionats es comprometen a aparèixer a EL 9 NOU amb fotografia i amb el seu nom i cognoms, i en cap cas sota pseudònim.
12. Tant el convocant com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre, segons el seu bon criteri, qualsevol cas no previst en aquestes bases.
13. La participació en el premi implica l’acceptació íntegra de les bases i dels drets i obligacions que se’n deriven.

Feu-nos arribar les vostres narracions!