Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.
10/03/2018 a les 20:30 - Fundació L'Atlàntida Vic

40 anys EL 9 NOU - Cantem amb Sant Tomàs

El dissabte 10 de març, EL 9 NOU va omplir el teatre L'Atlàntida de Vic, amb el festival benèfic Cantem amb Sant Tomàs. L'acte, que va comptar amb la presència de Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya, es va fer per celebrar els 40 anys del periòdic.
Tots els assistents van poder gaudir d'una nit màgica i irrepetible. Es van poder veure les actuacions de Bonobos acompanyats de Miquel Parareda i Mercè Cunill a la percussió; Mattew MacDaid, acompanyat al violoncel per Júlia Palacios; el cantant Guillem Ramisa i el trompetista Miquel Rojo acompanyats per la veu de Joan Barneda; Roger Usart fent duet amb la violoncelista Minerva Comerma; Ernest Crusats de la Iaia, acompanyat a la veu per Eloi Collell; el percussionista Santi Serratosa, que va estar acompanyat per més de 20 usuaris de Sant Tomàs fent percursió corporal; el grup de hip-hop Special Flow ballant al ritme de Resiliència; el saxofonista Pep Poblet acompanyat al teclat per Alba Jané ; el retorn de Duble Buble acompanyats per tres nous cantants, Ivan Expósito, Sergi Bustillo i Jordi Comas; el grup Pelat i Pelut acompanyats a la bateria per Marc Villegas i, com a sorpresa final, Joan Crosas cantant Torna, torna Serrallonga acompanyat per tots els artistes que havien participat en el festival. La presentació va anar a càrrec de Natàlia Peix, Joel León, Miguel Talavera i Sergi Ibáñez. Jordi Sunyer va ser el director del festival i l'encarregat de formar les parelles d'artistes que van actuar.
Durant el festival es van recollir 9.570€ que es destinaran íntegrament a comprar una una màquina temperadora per obrir un nou obrador de xocolata i oferir feina als usuaris de Sant Tomàs.

Amb motiu dels 40 anys d'EL 9 NOU cada trimestre s'organitzarà un acte destacant. El primer va ser aquest exitós festival.