Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Concurs relats

05
juny
05/06/2020 a les 19:00 -

4t Premi Narrativa Curta EL 9 NOU

EL 9 NOU convoca el 4t Premi de Narrativa Curta.

Aquest any més que mai, ara que tenim temps, animeu-vos a participar-hi.

Feu-nos arribar els vostres escrits. La temàtica és lliure i l'extensió curta, ha de tenir un mínim de 9.500 caràcters i un màxim, d'11.500 , incloent-hi els espais.

D'entre totes les narracions, un jurat especialitzat triarà els tres guanyadors i en seleccionarà 7 més que també es publicaran a EL 9 NOU.

Els tres primers classificats tindran un premi en metàl.lic: 500€ per al primer, 300€ per al segon i 200€ per al tercer.

Les narracions es poden enviar per email a: marqueting@vic.el9nou.com (indicant en un document a part, totes les dades de l'autor/a).

El termini màxim per presentar-ho és el 5 de juny de 2020.

Us adjuntem les bases i us animem a participar-hi.

1.-El premi de narrativa curta EL 9 NOU es concedirà al millor relat de temàtica lliure.
2.-El premi és obert a autors nascuts o residents a les comarques d’Osona, el Ripollès, el Moianès i el Vallès Oriental, més grans de 18 anys. Cada autor podrà participar al concurs amb una sola obra, d’autoria individual.
3.-Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni estar pendents de la resolució d’altres certàmens.
4.-L’extensió no excedirà el nombre mínim de 9.500 caràcters i màxim d’11.500 caràcters, espais inclosos.
5.-Els premis seran de 500 euros per al guanyador del primer premi, 300 per al segon premi i 200 per al tercer premi.
6.-Els relats guanyadors dels tres premis i una selecció dels altres 7 millors que s’hagin presentat, a criteri del jurat, seran publicats per EL 9 NOU d’Osona-Ripollès i EL 9 NOU del Vallès Oriental en les seves edicions de divendres, del 3 de juliol al 4 de setembre d’enguany. La participació al premi comporta la cessió dels drets de publicació de l’obra al convocant. Un cop emès el veredicte del jurat, els autors premiats i seleccionats hauran d’enviar el seu relat en format digital i no podran renunciar a la publicació.
7. -Les narracions s’hauran d’enviar per correu electrònic a marqueting@vic.el9nou.com indicant que és per al Premi de Narrativa Curta EL 9 NOU. S’hauran d’enviar dos documents diferents. El primer serà la narració, a l’encapçalament hi ha de constar el títol. En el segon document, hi haurà d’haver el títol de la narració i les dades personals: Nom i cognoms, adreça, població i telèfon.
8. -El termini d’admissió de treballs acaba el dia 5 de juny de 2020.
9. -El jurat del premi estarà format per persones del món de les lletres de reconeguda vàlua en l’àmbit territorial del premi.
10. -El veredicte del jurat es farà públic a través del diari EL 9 NOU i del web EL9NOU.CAT el dia 26 de juny de 2020.
11. -Els autors dels relats seleccionats es comprometen a aparèixer a EL 9 NOU amb fotografia i amb el seu nom i cognoms, i en cap cas sota pseudònim.
12. -Tant el convocant com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre, segons el seu bon criteri, qualsevol cas no previst en aquestes bases.
13. -La participació en el premi implica l’acceptació íntegra de les bases i dels drets i obligacions que se’n deriven.

Envieu-vos els vostres escrits!