Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Concurs relats

31
maig
31/05/2022 a les 23:00 -

6è Premi de Narrativa Curta La Gralla

Participeu en el 6è PREMI DE NARRATIVA CURTA LA GRALLA - EL 9 NOU

Hi col.labora la Fundació Puig-Porret.

BASES

1. El premi de narrativa curta La Gralla-EL 9 NOU es concedirà al millor relat de temàtica lliure.
2. El premi és obert a autors nascuts o residents a les comarques d’Osona, el Ripollès, el Moianès i el Vallès Oriental, més grans de 18 anys. Cada autor podrà participar al concurs amb una sola obra, d’autoria individual.
3. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni estar pendents de la resolució d’altres certàmens.
4. L’extensió no excedirà el nombre mínim de 9.500 caràcters i màxim d’11.500 caràcters, espais inclosos.
5. Els premis seran de 500 euros per al guanyador del primer premi, 300 per al segon premi i 200 per al tercer premi.
6. Els relats guanyadors dels tres premis i una selecció dels altres 7 millors que s’hagin presentat, a criteri del jurat, seran publicats per EL 9 NOU d’Osona-Ripollès i EL 9 NOU del Vallès Oriental en les seves edicions de divendres, de l’1 de juliol al 2 de setembre d’enguany. La participació al premi comporta la cessió dels drets de publicació de l’obra al convocant, tant en el format text com en àudio (podcast). Un cop emès el veredicte del jurat, els autors premiats i seleccionats hauran d’enviar el seu relat en format digital i no podran renunciar a la publicació.
7. Les narracions s’hauran d’enviar per correu electrònic a marqueting@vic.el9nou.com indicant que és per al Premi de Narrativa Curta La Gralla-EL 9 NOU. S’hauran d’enviar dos documents diferents. El primer serà la narració, a l’encapçalament hi ha de constar el títol. En el segon document, hi haurà d’haver el títol de la narració i les dades personals: Nom i cognoms, adreça, població i telèfon.
8. El termini d’admissió de treballs acaba el dia 31 de maig de 2022.
9. El jurat del premi estarà format per persones del món de les lletres de reconeguda vàlua en l’àmbit territorial del premi.
10. El veredicte del jurat es farà públic a través del diari EL 9 NOU i del web EL9NOU.CAT el dia 27 de juny de 2022.
11. Els autors dels relats seleccionats es comprometen a aparèixer a EL 9 NOU amb fotografia i amb el seu nom i cognoms, i en cap cas sota pseudònim.
12. Tant el convocant com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre, segons el seu bon criteri, qualsevol cas no previst en aquestes bases.
13. La participació en el premi implica l’acceptació íntegra de les bases i dels drets i obligacions que se’n deriven.