Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Club de premsa

11
octubre
11/10/2022 a les 19:30 - Centre Espai Escènic (Centru). C/ del Racó, 8. Castellterçol.

El Moianès és capital: una mirada sobre la demografia, l'economia i els serveis

EL 9 NOU i la Generalitat de Catalunya organitzaran una taula rodona per commemorar el primer aniversari del naixement del suplement EL 9 MOIANÈS, que es regala juntament amb EL 9 NOU cada tercer dilluns de mes.

El proper especial sortirà el 17 d'octubre, amb tota la informació d'aquest acte.

A la taula rodona intervindran com a ponents: Xavier Fornells, Secretari d'Estratègia Territorial i Agenda Urbana de la Generalitat; Oriol Batlló, Cap d'Àrea i Conseller d'Emprenedoria i Teixit Empresarial, Turisme, Comerç, Ecomuseu i Comunicació; Erika de Juan, veïna que s'ha instal.lat a viure al Moianès i Josep Font, gestor cultural-Associació Modilianum.

La moderadora serà Queralt Campàs, corresponsal d'EL 9 NOU al Moianès.

Isaac Burgos, Alcalde de Castellterçol, serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents; Agustí Danés, Director Editorial d'EL 9 NOU farà una breu presentació de l'acte i la cloenda anirà a càrrec de Rosa Vestit, Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

En aquest acte que està obert a tothom i és gratuït compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i hi col.laboren l'Ajuntament de Castellterçol i el Consell Comarcal del Moianès.

Us hi esperem!