Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.
Inscriu-te
28/06/2021 a les 09:30 - Seu d'EL 9 NOU. Plaça de la Catedral, 2, de Vic

Escola de periodisme EL 9 NOU

Aprendre nocions bàsiques de periodisme de la mà de professionals i en unes instal·lacions professionals. És un dels principals objectius de l'Escola de Periodisme que el Grup EL 9 NOU inicia aquest estiu adreçada a joves d'entre 15 i 18 anys, el que comprendria els cursos de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat.

Durant quatre setmanes els participants podran aprendre el funcionament de la redacció d'un diari, d'un canal de televisió, d'una ràdio i també d'un mitjà digital, a banda d’endinsar-se en el tractament de les xarxes socials i els canals de streaming que estan revolucionant el món de la comunicació.

Els joves aprendran a redactar peces periodístiques, a locutar textos, a editar vídeos i a posar-se davant d'una càmera. Durant aquests dies també faran programes de televisió i de ràdio i peces per a formats digitals de la mà de periodistes que formen part d'un mitjà de comunicació amb més de 40 anys de trajectòria. També trepitjaran carrer i podran anar a cobrir rodes de premsa, fer reportatges i entrevistes vinculades a l’actualitat.Dates: Del 28 de juny al 23 de juliol de 2021

Horari: De 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia

Participants: Joves d'entre 15 i 18 anys (de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat)

Lloc: Seu d’EL 9 NOU - Plaça de la Catedral, 2 (Vic)

Sortides esporàdiques per Vic i Osona

Inscripcions: A partir de l’1 de maig a través d’EL9NOU.CAT o de forma presencial.

Preu: 300 euros (fills o nets de subscriptors: 250 €)

Telèfon de contacte: 93 889 49 49

Correu electrònic: escolaperiodisme@el9nou.com


PLACES LIMITADES