Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Club de premsa

09
juny
Inscriu-te
09/06/2023 - Redacció EL 9 NOU. Plaça Catedral, 2. Vic

Escola de periodisme EL 9 NOU

Escola de periodisme EL 9 NOU
Aprendre nocions bàsiques de periodisme de la mà de professionals i en unes instal·lacions professionals. És un dels principals objectius de l'Escola de Periodisme que el Grup EL 9 NOU porta a terme per segon estiu consecutiu adreçada a joves d'entre 15 i 18 anys, el que comprendria els cursos de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat.

Durant quatre setmanes els participants podran aprendre el funcionament de la redacció d'un diari, d'un canal de televisió, d'una ràdio i també d'un mitjà digital, a banda d’endinsar-se en el tractament de les xarxes socials.

Els joves aprendran a redactar peces periodístiques per a diferents formats, a locutar textos, a editar vídeos, a posar-se davant i darrere d'una càmera, al control de realització, a fer retransmissions esportives, radiofórmula o guions. Durant aquests dies també faran programes de televisió i de ràdio i peces per a formats digitals de la mà de periodistes que formen part d'un mitjà de comunicació amb més de 40 anys de trajectòria. També trepitjaran carrer i podran anar a cobrir rodes de premsa, fer reportatges i entrevistes vinculades a l’actualitat.Dates: Del 26 de juny al 21 de juliol de 2023

Horari: De 2/4 de 10 del matí a 2/2 de 2 del migdia

Participants: Joves d'entre 15 i 18 anys (de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat)

Lloc: Seu d’EL 9 NOU - Plaça de la Catedral, 2 (Vic)

Sortides esporàdiques per Vic i Osona


Preu: 300 euros (Subscriptors 250)

Telèfon de contacte: 93 889 49 49

Correu electrònic: escolaperiodisme@el9nou.com