Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Club de premsa

01
desembre
01/12/2023 a les 09:00 - BAU (Centre Universitari d'Arts i Disseny) c/ de Pujades, 118. Barcelona

Jornada Periodisme i intel·ligència artificial: entre el recel i l'adaptació

L'Associació Catalana d'Editors de Diaris (ACED) i la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic (FEC) us conviden a la jornada que han organitzat sobre Periodisme i intel·ligència artificial: entre el recel i l'adaptació.


L'entrada és gratuïta i el programa és el següent.

9.00h.- Benvinguda i inauguració de la Jornada.

9.15h.- Ponència Patrícia Ventura (Doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB, experta en ètica, IA i comunicació) El periodisme davant la IA: Interpretació crítica i adopció responsable de les tecnologies algorítmiques.

10.00h.- Ponència Raül Menéndez (Departament deDesenvolupament de Producció i Gestió de Continguts de la CCMA) La IA aplicada al 3Cat.

10.45h.- Pausa.

11.15h.- Ponència David Corral (Responsable d’Innovació de RTVE) Entre el recelo y la adaptación... hay unas cuantas oportunidades.

12.00h.- Ponència Charlie Beckett (Professor of Practice, Director of Polis and the Polis/LSE JournalismAI Project. The London School of Economics and Political Science) Generating Change: the impact of AI on journalism.

12.45h.- Taula rodona directors de diaris membres de l’ACED. Albert Sáez, Director d’El Periódico. Enric Sierra, Director adjunt de La Vanguardia. Esther Vera, Directora de l’Ara. Marc Basté. Editor de Diari de Sabadell, Diari de Terrassa i Nació Digital, Anna Sàez, Directora de Segre. Moderador: Agustí Danés, Director editorial del grup EL 9 NOU.

13.30h.- Cloenda.

Us hi esperem!