Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Concurs de portades

22
novembre
22/11/2019 a les 19:00 - Redaccions EL 9 NOU

Concurs de Portades de Nadal EL 9 NOU

EL 9 NOU organitza cada any un concurs de portades de Nadal. L'encarregat de triar la portada guanyadora és un jurat especialitzat, que es reunirà el 26 de novembre. La portada guanyadora sortirà publicada en l'edició d'EL 9 NOU de Nadal, tant a l'edició d'Osona i el Ripollès, com en l'edició del Vallès Oriental. El guanyador/a, a part de la publicació de l'obra, rebrà un premi de 1.000€, que se li lliurarà a mitjans de gener de 2020.
A part de l'obra guanyadora, el jurat escull les obres finalistes i una selecció de 20 portades que s'exposaran tant a Vic, com a Granollers.
Per poder participar cal respectar les bases que es detallen a continuació:

Bases concurs de portades EL 9 NOU

1. El premi no pot declarar-se desert.
2. Les obres, fetes per persones nascudes o residents a Osona o el Ripollès, el Vallès Oriental i el Moianès, a partir de 16 anys, hauran de ser originals i no premiades en cap altre concurs.
3. El tema és lliure.
4. L'obra premiada serà impresa en quadricromia sota el logotip o capçalera del periòdic.
5. Cada participant podrà concursar amb una sola obra de format 31,5 cm d'alt x 24,5 cm d'ample, muntada sobre bastidors o suport rígid.
6. Les obres es presentaran sense signar. Hauran de dur un lema escrit al dors, lema que també constarà a l'exterior d'un sobre clos, a l'interior del qual figurarà el nom, cognoms, adreça, telèfon i edat de l'autor de l'obra. A cada participant se li lliurarà un resguard que exhibirà en el moment de retirar la seva obra si aquesta no ha estat seleccionada per ser exposada. Les obres exposades es podran recollir a finals de març del 2020. Més enllà d'aquest termini, PREMSA D'OSONA SA considerarà que les obres no retirades queden de la seva propietat.
7. El jurat qualificador serà fet públic el mateix dia del veredicte del concurs.
8. L'obra premiada quedarà propietat de PREMSA D'OSONA S.A. Aquesta es reserva el dret de fer un tiratge especial de l'obra premiada i signada pel seu autor.
9. El termini d'admissió de les obres acabarà el dia 22 de novembre de 2019, a les 7 de la tarda. Caldrà lliurar-les a les oficines d'EL 9 NOU, els dies feiners de 9 a 1 i de 4 a 7. Les obres també podran ser trameses a ports pagats, a les mateixes adreces. Els seus autors s'hauran de fer responsables de la reexpedició de les obres.
10. El veredicte es farà públic el dia 29 de novembre de 2019 i el premi es lliurarà durant el mes de gener del 2019.
11. El fet de concórrer en aquest concurs suposa l'acceptació de les bases, la conformitat amb les decisions del jurat i/o la renúncia a qualsevol reclamació legal.