Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Casa de la Seda

L'única casa gremial oberta al públic

Compra 2 entrades i paga'n només 1

Descripció

LA CASA DE LA SEDA

La Casa de la Seda és l’única casa gremial a Barcelona oberta al públic amb visites guiades . Té, a més, preciosos espais per a esdeveniments que requereixin d’un lloc especial on celebrar desde reunions corporatives a tot tipus d’esdeveniments privats.

Tant l’exterior com l’interior de la casa, amb més de tres cents anys a les esquenes, fan gala d’una elegància i solemnitat a l’alçada de l’esplendor històric i la representació social que els gremis integrants van assolir durant el segle XVIII, la seva època més brillant.

La Casa de la Seda és un monument que no et pots perdre per moltes raons:

Localització privilegiada al cor de Barcelona
Documents i pergamins del S.XVI
Espectaculars parets folrades de fina seda
Gran valor arquitectònic i artístic de l’edifici
Una apassionant història que ens remunta fins a l’Edat Mitjana

La seu del Col·legi d’Art Major de la Seda va arribar a ser motiu d’enveja en la societat del seu temps i avui obre les seves portes per a que tots puguem gaudir del seu preuat llegat.Per les visites guiades:
Visita la planta noble de La Casa de la Seda, on tres-cents anys enrere el Gremi dels Velers de Barcelona va prendre algunes de les decisions més importants pel sector tèxtil català.

A la Sala Magna descobriràs el secret més ben guardat de la història, tot transportant-te a un temps d’esplendor social, d’ostentació i luxe, de concerts de cambra i balls de saló.


c/ Sant Pere Alt,1, principal
Cantonada Via Laietana
Barcelona

Condicions

OFERTA SUBSCRIPTORS:

2X1 en el preu de l'entrada a la visita guiada. Comprant-ne una, l'altra et surt gratuïta presentant el carnet de subscriptor a taquilles.


Informa't de la promoció i fes la teva reserva al:
667419130
www.casadelaseda.com

Vàlid fins a 31/12/2023