Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

Museu Episcopal de Vic

L'art de totes les èpoques

30% de descompte per als subscriptors

Descripció

Museu Episcopal de Vic:
L’any 1995, amb el conveni de col·laboració institucional entre el Bisbat de Vic, l’Ajuntament de Vic i la Generalitat de Catalunya, es va decidir iniciar una nova etapa del museu que ha comportat la construcció d’un nou edifici. Mentre duraven les obres de construcció i per tal de mantenir un contacte ininterromput amb el públic es va realitzar l’exposició Obres Mestres, amb una selecció dels objectes més representatius del museu.

El 18 de maig de 2002 s’inaugurà el nou edifici, sota la direcció del Dr. Miquel Tresserras, i amb ell un nou projecte museològic i museogràfic amb el qual s’inicia una nova etapa amb noves línies d’acció i nous programes que tenen per objectiu posicionar el Museu com un referent de qualitat en l’oferta cultural del nostre país.

Què hi podem trobar?
Una magnífica col·lecció d’obres mestres de pintura i escultura del romànic i del gòtic català, juntament amb unes destacades col·leccions d'arqueologia, orfebreria, teixit, forja, vidre i ceràmica. Un fons de valor excepcional integrat per més de 29.000 peces.


Informació i reserves:
www.museuepiscopalvic.com
Tel. 93 886 93 60

Condicions

OFERTA SUBSCRIPTORS:

30% dte. en el preu de l'entrada presentant el carnet de subscriptor al Museu.

Vàlid fins a 31/12/2023