Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

DIGITAL EL 9 NOU + LA VANGUARDIA

Anual 99,95€

Subcripció digital anual als dos diaris per 99,95 €* 

La subcripció a lavanguardia.com tarda 24 hores en activar-se

*el segon any 129,95 € i a partir del tercer any 149,95 €

Preguntes freqüents DIGITAL EL 9 NOU + LA VANGUARDIA
1. Modalitats de subscripció i el9club
Què inclou la subscripció digital?
La subscripció digital d’EL 9 NOU inclou:
 • Accés il·limitat a tot el contingut prèmium d’el9nou.cat, exclusiu per a subscriptors, des de qualsevol dispositiu.
 • Accés anticipat, des de les 24.00 hores del dia anterior, a la rèplica digital del diari de paper i a tots els seus suplements: El 9 Magazín, El 9 Moianès, Especials...
 • Accés a l’hemeroteca històrica, amb tot el que EL 9 NOU ha publicat des de l’any 1978.
 • Accés gratuït a l’app d’El 9 Magazín i l’agenda i a tots els seus continguts (a partir de setembre de 2022).
 • La portada d'EL 9 NOU per correu electrònic la nit abans.
 • Possibilitat d’inscriure’s i rebre per correu electrònic tots els butlletins d’EL 9 NOU: La Lupa, l’actualitat diària, el resum setmanal, l’agenda del cap de setmana i El 9 Magazín.
 • Possibilitat de fer comentaris a les publicacions d’el9nou.cat.
 • Quatre targetes d’el9club per al titular de la subscripció + tres beneficiaris, a escollir, que donen dret a:
  • Sortejos setmanals d’entrades gratuïtes.
  • Promocions i descomptes (2x1...) als comerços i professionals adherits a el9club.
La subscripció a La Vanguardia inclou:
 • Accés il·limitat a tot el contingut de lavanguardia.com i de l'APP de La Vanguardia des de qualsevol dispositiu
 • Accés anticipat, des de les 23.00h del dia anterior, a la rèplica digital del diari de paper i a tots els suplements: Magazine, Cultura|s, Què fem?...
 • Accés a la secció de passatemps, incloent els mots encreuats
 • Accés a tots els podcasts de producció original
 • Funció d'àudio-lectura en tots els articles
 • Filiació del Club Vanguardia
Quines modalitats de subscripció existeixen?
La subscripció conjunta d’EL 9 NOU + La Vanguardia només es pot contractar anualment i només en format digital.
I si vull la versió de paper?
 • Les edicions de paper dels dos diaris no estan incloses en la modalitat de subscripció conjunta.
 • Si vols contractar la subscripció de paper d’EL 9 NOU, pots fer-ho aquí, trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
 • Si vols contractar la subscripció paper de La Vanguardia, pots trobar totes les nostres ofertes aquí o telefonar-nos al 933 481 482 de 08.00 hores a 18.00 hores de dilluns a divendres, de 08.00 hores a 13.00 hores els dissabtes i de 08.00 hores a 12.00 hores els diumenges. També per mail a l'adreça atencionalcliente@clubvanguardia.com.
 • Si vols una subscripció conjunta dels dos diaris de paper, truca’ns al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
Com accedeixo a la rèplica digital del diari de paper i als seus suplements?
 • Aquesta subscripció conjunta dona accés a les edicions impreses dels dos diaris en format digital i a tots els seus suplements.
 • Pots consultar i llegir qualsevol edició d’EL 9 NOU publicada en qualsevol moment al quiosc digital d’el9nou.cat en aquest enllaç.
 • En el cas de La Vanguardia, que està disponible anticipadament a partir de les 23.00 hores del dia anterior, pots consultar-la a través d'aquest enllaç o descarregant-te l'APP de La Vanguardia.
Què és El 9 Club?
 • És el Club dels Subscriptors d’EL 9 NOU i et permet estalviar diners gràcies a estar subscrit. Ofereix entrades de regal i descomptes en espectacles, restaurants, botigues i experiències úniques. Per tenir accés a el9club has d'estar subscrit a EL 9 NOU en qualsevol de les seves modalitats: digital o paper, mensual, trimestral o anual. Descobreix i utilitza tots els descomptes accedint a la web del club.

  Si ets subscriptor, en el perfil d'usuari a la pestanya Targeta Club hi trobaràs la teva targeta personal que serà necessària per accedir a alguns dels descomptes.
 • Si ets subscriptor, en el perfil d'usuari a la pestanya Targeta Club hi trobaràs la teva targeta personal que serà necessària per accedir a alguns dels descomptes.
Què és el Club Vanguardia?
És el Club dels subscriptors de La Vanguardia i Mundo Deportivo i et permet estalviar diners estant subscrit a La Vanguardia. Ofereix els millors regals i descomptes en espectacles, restaurants, botigues i experiències úniques. Per tenir accés al Club Vanguardia has d'estar subscrit a La Vanguardia en qualsevol de les seves modalitats: mensual o anual. Podràs descobrir i utilitzar tots els descomptes accedint a la web del Club o a la seva app. Si ets subscriptor, en el perfil d'usuari, pestanya Targeta Club, trobaràs el teu número de soci, que serà necessari per accedir a alguns dels descomptes.
Si no contracto una subscripció, puc continuar llegint el9nou.cat i lavanguardia.com?
 • Sí, però amb limitacions.
 • En el cas d’el9nou.cat, només podràs llegir els articles que no tinguin l’estrella que els identifica com a contingut prèmium exclusiu per a subscriptors.
 • En el cas de lavanguardia.com. podràs llegir diversos articles gratis cada 30 dies i uns quants més si et registres gratis a la web. No obstant això, alguns articles, com els marcats amb V+, són només per a subscriptors.
Com puc saber quan he arribat al límit d'articles gratuïts?
Si intentes accedir al contingut quan hagis arribat al límit d'articles gratuïts, t'apareixerà el mur de subscripció i te l'indicarem.
Necessites ajuda per subscriure't?
Si tens problemes per subscriure't en línia o qualsevol altre dubte, pots consultar la guia del subscriptor o bé pots trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 hores a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
2. Condicions d'ús
En quants dispositius la puc gaudir?
Amb la subscripció digital conjunta d’EL 9 NOU + La Vanguardia podràs gaudir de manera il·limitada de tots els continguts de les dues webs en tots els teus dispositius.
Quantes persones poden utilitzar la meva subscripció?
La subscripció digital conjunta d’EL 9 NOU + La Vanguardia és individual, només una persona pot gaudir dels seus avantatges. No està permès compartir l'usuari o la subscripció amb terceres persones.
Puc subscriure'm si visc a l'estranger?
Sí. La subscripció digital es pot contractar i gaudir independentment del lloc de residència.
3. Preus, mètodes de pagament i factures
Quin preu té la subscripció a EL 9 NOU?
El preu de la subscripció digital conjunta a EL 9 NOU + La Vanguardia és de 99,95 € el primer any, 129,95 € el segon any i 149,95 € el tercer any.
Quin mètode de pagament puc utilitzar?
Pots contractar la subscripció digital pagant amb targeta de crèdit. Si la contractes per telèfon podràs fer-ho també mitjançant domiciliació bancària.
La meva targeta de crèdit ha caducat, com puc canviar-la?
Pots canviar el teu mètode de pagament escrivint-nos a subscripcions@el9nou.com o a través del teu perfil d'usuari, a la pestanya de subscripcions. Allà trobaràs la informació de la teva subscripció i podràs contactar-nos per canviar el mètode de pagament.
4. Cancel·lació i canvis de subscripció
Tinc compromís de permanència? Quina és la política de cancel·lació?
No hi ha compromís de permanència. Pots sol·licitar la cancel·lació en qualsevol moment a l'apartat subscripció del teu perfil d'usuari i podràs continuar gaudint de la subscripció fins a la pròxima renovació, moment en el qual aquesta es donarà de baixa.

No s’admeten baixes abans d’acabar el període inicial pel qual la subscripció ha estat contractada i pagada, sigui un any, un trimestre o un mes.
Com puc canviar el tipus de subscripció que tinc contractada?
Pots canviar d'una subscripció mensual a una anual en qualsevol moment des del teu perfil d'usuari aquí. Per a qualsevol altre tipus de canvi posa't en contacte amb nosaltres trucant al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
5. Problemes d'accés i altres incidències
No recordo la meva contrasenya, com puc recuperar-la?
Si no recordes la contrasenya pots sol·licitar un canvi de contrasenya en el moment d'iniciar sessió clicant l'enllaç 'Has oblidat la teva contrasenya?', o també utilitzant aquest enllaç.
Si tens problemes pots trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
Ets una empresa? Registra't aquí

Ompla el següent formulari.