Només per a subscriptors d'EL 9 NOU. Si encara no n'ets, fes-te'n.

PAPER + DIGITAL

Anual 189€

 • EL 9 NOU a casa teva cada dilluns i cada divendres (o al punt de venda que ens indiquis)
 • Accés il·limitat a tot el contingut d'el9nou.cat
 • Llegeix el diari de paper en format digital
 • Targeta d'el9club
Preguntes freqüents EL 9 NOU
1. Modalitats de subscripció i el9club
Què inclou la subscripció digital?
La subscripció digital d’EL 9 NOU inclou:
 • Accés il·limitat a tot el contingut prèmium d’el9nou.cat, exclusiu per a subscriptors, des de qualsevol dispositiu.
 • Accés anticipat, des de les 24.00 hores del dia anterior, a la rèplica digital del diari de paper i a tots els seus suplements: El 9 Magazín, El 9 Moianès, Especials...
 • Accés a l’hemeroteca històrica, amb tot el que EL 9 NOU ha publicat des de l’any 1978.
 • Accés gratuït a l’app d’El 9 Magazín i l’agenda i a tots els seus continguts (a partir de setembre de 2022).
 • La portada d'EL 9 NOU per correu electrònic la nit abans.
 • Possibilitat d’inscriure’s i rebre per correu electrònic tots els butlletins d’EL 9 NOU: La Lupa, l’actualitat diària, el resum setmanal, l’agenda del cap de setmana i El 9 Magazín.
 • Possibilitat de fer comentaris a les publicacions d’el9nou.cat.
 • Quatre targetes d’el9club per al titular de la subscripció + tres beneficiaris, a escollir, que donen dret a:
  • Sortejos setmanals d’entrades gratuïtes.
  • Promocions i descomptes (2x1...) als comerços i professionals adherits a el9club.
Què inclou la subscripció de paper?
 • Rebre el diari de paper cada dilluns i cada divendres a primera hora a domicili o al punt de venda escollit.
 • Tots els avantatges de la subscripció digital.
Quines modalitats de subscripció existeixen?
Pots contractar la subscripció digital d’EL 9 NOU amb durada:
 • mensual a 1 € el primer mes i 9,95 € els següents,
 • trimestral a 29,95 € o
 • anual (primer any 69,95 € i posteriors a 99,95 €).
No existeix cap diferència entre els serveis que inclou l'una o l'altra més enllà de la durada i el preu de cada una d’elles. Si esculls l’opció de subscripció digital conjunta d’EL 9 NOU + La Vanguardia els preus són aquests:
 • Primer any 99,95 €
 • Segon any 129,95 €
 • Posteriors 149,95 €
I si vull la versió de paper?
Per rebre l’edició impresa d’EL 9 NOU a casa teva, has de contractar una subscripció paper + digital per un any al preu de 178,50 €.
Pots fer-ho en aquest enllaç el9nou.cat/subscriute, trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
Com puc llegir el diari de paper i els seus suplements en format digital?
Totes les subscripcions d’EL 9 NOU donen accés a la versió de paper en digital i als seus suplements. Pots consultar i llegir qualsevol edició del diari publicada en qualsevol moment al quiosc digital d’el9nou.cat en aquest enllaç per a l’edició d’Osona: https://el9nou.cat/osona-ripolles/quiosc/ o aquest per a l’edició del Vallès Oriental https://el9nou.cat/valles-oriental/quiosc/
Què és El 9 Club?
 • És el Club dels Subscriptors d’EL 9 NOU i et permet estalviar diners gràcies a estar subscrit. Ofereix entrades de regal i descomptes en espectacles, restaurants, botigues i experiències úniques. Per tenir accés a el9club has d'estar subscrit a EL 9 NOU en qualsevol de les seves modalitats: digital o paper, mensual, trimestral o anual. Descobreix i utilitza tots els descomptes accedint a la web del club.

  Si ets subscriptor, en el perfil d'usuari a la pestanya Targeta Club hi trobaràs la teva targeta personal que serà necessària per accedir a alguns dels descomptes.
 • Si ets subscriptor, en el perfil d'usuari a la pestanya Targeta Club hi trobaràs la teva targeta personal que serà necessària per accedir a alguns dels descomptes.
Si no contracto una subscripció, puc continuar llegint el9nou.cat i lavanguardia.com?
Sí, però només podràs llegir els articles que no tinguin l’estrella que els identifica com a contingut prèmium exclusiu per a subscriptors.
Necessites ajuda per subscriure't?
Si tens problemes per subscriure't en línia o qualsevol altre dubte, pots consultar la guia del subscriptor o bé pots trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 hores a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
2. Condicions d'ús
En quants dispositius la puc gaudir?
Amb la subscripció digital d’EL 9 NOU podràs gaudir de manera il·limitada de tots els continguts de les dues webs en tots els teus dispositius.
Quantes persones poden utilitzar la meva subscripció?
La subscripció a EL 9 NOU és individual, només una persona pot gaudir dels seus avantatges. No està permès compartir l'usuari o la subscripció amb terceres persones.
Puc subscriure'm si visc a l'estranger?
Sí. La subscripció digital es pot contractar i gaudir independentment del lloc de residència.
3. Preus, mètodes de pagament i factures
Quin preu té la subscripció a EL 9 NOU?
El preu de la subscripció dependrà de la modalitat escollida. Si vols consultar els preus de les subscripcions vigents pots fer-ho aquí
Quin mètode de pagament puc utilitzar?
Pots contractar la subscripció digital pagant amb targeta de crèdit. Si la contractes per telèfon podràs fer-ho també mitjançant domiciliació bancària.
La meva targeta de crèdit ha caducat, com puc canviar-la?
Pots canviar el teu mètode de pagament escrivint-nos a subscripcions@el9nou.com o a través del teu perfil d'usuari, a la pestanya de subscripcions. Allà trobaràs la informació de la teva subscripció i podràs contactar-nos per canviar el mètode de pagament.
4. Cancel·lació i canvis de subscripció
Tinc compromís de permanència? Quina és la política de cancel·lació?
No hi ha compromís de permanència. Pots sol·licitar la cancel·lació en qualsevol moment des del teu perfil d'usuari: https://9club.el9nou.cat/usuari/subscripcio i podràs continuar gaudint de la subscripció fins a la pròxima renovació, moment en el qual aquesta es donarà de baixa.

No s’admeten baixes abans d’acabar el període inicial pel qual la subscripció ha estat contractada i pagada, sigui un any, un trimestre o un mes.
Com es renova la subscripció?
Si no ens dius el contrari totes les subscripcions es renoven automàticament quan finalitzen, pel mateix període i amb la mateixa forma de pagament de la contractació inicial.
En cas que no vulguis que es renovi automàticament, pots indicar-nos-ho des del teu perfil d’usuari a https://9club.el9nou.cat/usuari
Com puc canviar el tipus de subscripció que tinc contractada?
Per fer qualsevol canvi, accedeix a l’apartat SUBSCRIPCIÓ del teu perfil d'usuari https://9club.el9nou.cat/usuari/subscripcio o posa't en contacte amb nosaltres trucant al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
Com ho haig de fer per donar-me de baixa?
Pots sol·licitar la cancel·lació de la teva subscripció en qualsevol moment des del teu perfil d'usuari: https://9club.el9nou.cat/usuari/subscripcio i podràs continuar gaudint-ne fins a la pròxima renovació, moment en el qual aquesta es donarà de baixa.
5. Avantatges dels subscriptors actuals del paper
Soc subscriptor del paper, puc accedir als continguts web?
Si ets subscriptor del paper tens accés il·limitat a tots els continguts de la web i de l'app. Per fer-ho has de vincular la teva subscripció al teu compte d'usuari registrat a la web. Aquí t’expliquem com fer-ho.
6. Problemes d'accés i altres incidències
No recordo la meva contrasenya, com puc recuperar-la?
Si no recordes la contrasenya pots sol·licitar un canvi de contrasenya en el moment d'iniciar sessió clicant l'enllaç 'Has oblidat la teva contrasenya?', o també utilitzant aquest enllaç.
Altres problemes?
Si tens problemes pots trucar-nos al 93 889 49 49 de 10.00 a 14.00 o de 16.00 a 18.30 hores de dilluns a divendres o escriure’ns a subscripcions@el9nou.com.
Quin ús fa EL 9 NOU de les meves dades?
Els correus electrònics dels subscriptors s’incorporen a una llista de distribució per a l’enviament del butlletí setmanal amb les ofertes d’el9club i altres butlletins amb informació periodística.
Podeu donar-vos de baixa d’aquestes llistes en qualsevol moment, clicant l’enllaç que trobareu al final de tots els nostres butlletins amb aquest missatge No vull seguir rebent el butlletí.
Ets una empresa? Registra't aquí

Ompla el següent formulari.